Спортсмен з Львівщини став бронзовим призером Кубку світу з біатлону

1037 0
Фізичною активністю хлопець займався з дитинства, однак через аварію опинився в інвалідному кріслі та перейшов в спорт людей з інвалідністю.
фото: лода

фото: лода

У Словенії триває Кубок світу з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору. У складі національної збірної виступає й спортсмен Львівщини Василь Кравчук, який виборов бронзу змагань у біатлонній гонці спринт.

Як повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА, усього у змаганнях беруть участь представники 13 країн світу. Україну представляє на цьому міжнародному спортивному форумі 19 спортсменів.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

За підсумками п’яти днів змагань національна збірна України – друга за кількістю золотих медалей та за кількістю нагород на цих змаганнях у цілому.

Для довідки

Василь Кравчук – уродженець села Тухолька Козівської громади, що тепер належить до Стрийського району. Фізичною активністю хлопець займався з дитинства, однак через аварію опинився в інвалідному кріслі та перейшов в спорт людей з інвалідністю. Біатлон Василь опановує у Львівському регіональному центрі спорту людей з інвалідністю «Інваспорт». Він також є майстром спорту України міжнародного класу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!