Спортивні аксесуари українського виробництва. Як знайти?

3068 0
Сьогодні, у час економічної кризи, невеликим українським підприємствам живеться не солодко. Чимало з них навіть припиняють свою діяльність.

Однак Максиму Сітайлу не лише вдалось започаткувати власну справу, а й впевнено заявити про себе на ринку. Його компанія Flyingbro виготовляє якісні спортивні аксесуари – це шапки та бафи з натуральної тканини британської якості.
 
За словами Максима, дуже важливо, аби баф був виготовлений з натурального матеріалу. Адже майже всі спортивні аксесуари – синтетичні, а відтак – незручні та навіть шкідливі у користуванні. Будучи людиною, яка любить активний відпочинок, зокрема катання на сноуборді, Максим вирішив створювати, насамперед, якісні бафи та шапки. В їхній основі – високоякісна натуральна тканина британського виробництва (компанія Orange Energy).

«За кордоном бафи чомусь виготовляються із синтетики. Мене як сноубордиста це зовсім не тішить. Якщо після кількагодинного катання в горах я заходжу в якесь тепле приміщення перекусити чи відпочити – мій синтетичний баф неприємно пахне. Саме тому я започаткував виробництво цих потрібних любителям гострих відчуттів (і не тільки!) аксесуарів з натуральної бавовни. Flyingbro – це якісний український продукт з оригінальним авторським дизайном», - розповідає Максим Сігайло.

Шапки і бафи від Flyingbro створені передусім для прогресивної молоді, для хлопців і дівчат, які обирають яскравий стиль та хорошу якість. Такі аксесуари є незамінними у гардеробі будь-якого сноубордиста чи лижника. Однак, за словами Максима, у них можна ходити і на прогулянку містом, в кіно чи на побачення.

В шапках від Flyingbro можна ходити довгий час, вони не втрачають колір і форму. Окрім того, такі шапки забезпечують природне дихання шкіри і волосся у них не електризується. З приводу терморегуляції побоювання теж зайві – її забезпечує щільна двошарова в’язка. Та й вага такої шапки – мінімальна. У ній можна ходити весь день, не відчуваючи дискомфорту.

Придбати шапки і бафи українського бренду Flyingbro можна на сайті компанії. Необхідно лише вибрати товар, який вам сподобався, і замовити. Доставка можлива на всій території України. До слова, всі замовлення прибувають до клієнта в унікальному подарунковому пакеті. Продукція Flyingbro припаде до душі не лише поціновувачам спорту, а й людям, які цінують якісні та зручні аксесуари.

У найближчих планах Максима Сітайла – почати виробництво сумок та рюкзаків для фітнесу Flyingbro Fitbag. Вся продукція виготовлятиметься з оригінальних тканин українського виробництва. До прикладу, ремені та шлейки Flyingbro замовлятиме на одному з київських оборонних підприємств, яке спеціалізується на виробництві тканинних частин до зброї та військової техніки. Спеціально на замовлення Максима Сітайла завод виготовлятиме ремені не зеленого кольору, як це було раніше, а чорного та сірого.

Також найближчим часом буде втілена ідея виробництва серії різнокольорових футболок та світшотів. Один з принтів на них буде присвячений героїзму українських військових на Донбасі, а частина прибутку від реалізації товару піде на допомогу українським бійцям. ®

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!