Спортивні вихідні у Львові: карате, триатлон, дзюдо

1927 0
Цими вихідними, 13-14 вересня, Львів прийме змагання з футболу, карате, триатлону, спортивного орієнтування та дзюдо.

У суботу у Львові відбудеться обласна юніорська першість з дзюдо. Упродовж усього дня найперспективніші бійці регіону показуватимуть себе. Початок о 10-й ранку. Запеклий турнір прийме зал Локомотив, що на вул. Федьковича, пише ZAXID.NET.

Цього ж дня о 18:00 жіноча збірна України з футболу прийме суперниць з Туреччини. На «Арені Львів» наші дівчата боротимуться за вихід на чемпіонат світу-2015. 

Упродовж обох вихідних на стадіоні СКА відбудеться Кубок області з триатлону. Початок о 10-й ранку. І в суботу, і в неділю околицями Львова, починаючи з 11:00, ганятимуть спортсмени.

Окрім того, у неділю, ополудні у Львові стартує чемпіонат України з кіокушинкай карате. Тому у Грації, що на «Південному ринку» буде гаряче та цікаво.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!