Спортивний Оскар приїхав до Львова

1675 0
У середу, 8 квітня, за ініціативи Національного олімпійського комітету України і Міністерства молоді та спорту України, в Київському національному академічному театрі оперети відбулася Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року-2014». Серед кращих у спорті відзначили й представницю Львівщини.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Юлія Ткач отримала нагороду у номінації «Повернення року» як чемпіонка світу та бронзова призерка чемпіонату Європи з боротьби. Як повідомляє ЛОДА, до останнього моменту рішення Української Академії Спорту трималося у таємниці, і тим більш хвилюючим було оголошення самих переможців. Окрім ексклюзивних статуеток, дипломів, квітів усі переможці «Спортивного Оскару» отримали від організаторів та спонсорів сучасні ґаджети, страхові поліси, спортивне екіпірування та грошові премії.

Читайте також: Шахова «королева» зі Львівщини отримала орден від Президента 

«Це був дійсно визначний спортивний рік, в якому наші атлети невтомно тішили нас своїми перемогами та здобутками. Українські спортсмени – справжні герої», - відзначив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!