Справу львівської чиновниці Інни Свистун, яку підозрюють у службовій недбалості, передали до суду

2418 0
Інна Свистун каже, що договори укладали за формулою, що затверджена ухвалою сесії ЛМР.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові передали до суду справу керівниці управління комунальної власності Інни Свистун, яку підозрюють у службовій недбалості. Про це повідомили у поліції Львівської області.

За версією правоохоронців, із 2013 до 2018 роки чиновниця застосовувала для розрахунків з окремими орендарями комунальних приміщень орендну ставку нижчу, ніж це передбачено вимогами чинного законодавства. Внаслідок цього бюджет Львова недоотримав 1,2 млн гривень.

Натомість Інна Свистун каже, що договори укладали за формулою, що затверджена ухвалою сесії ЛМР.

Читайте також: У міськраді Львова заступилися за Інну Свистун, яку підозрюють у службовій недбалості

На початку травня їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст.3 67 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Якщо її провину доведуть, їй загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

7 травня суд задовільнив клопотання прокурора і відсторонив начальницю управління комунальної власності ЛМР Інну Свистун від посади та обрав їй запобіжний захід у вигляді застави 42 тис. грн. Натомість Апеляційний суд цю ухвалу скасував.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!