Україна може отримати від США новий пакет військової допомоги з ракетами Harpoon

1149 0
Сума пакету – понад 650 мільйонів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Адміністрація Байдена планує виділити Україні нову військову допомогу на суму понад 650 мільйонів доларів, яка включатиме протикорабельні ракети Harpoon. Про це стало відомо кореспондентам Bloomberg, передає Європейська правда.

«Цей транш складе понад 650 мільйонів доларів. До нього вперше увійдуть протикорабельні ракети Harpoon, встановлені на транспортних засобах», – пояснює кореспондент у своєму Твіттері.

Читайте також: «Будемо говорити, коли росія буде готова закінчити війну», – Зеленський 

Додамо, що у середу в Брюсселі зустрічаються міністри оборони країн НАТО, щоб обговорити можливі додаткові поставки зброї Україні. Крім того, в Брюсселі відбувається зустріч начальників штабів та міністрів оборони у форматі «Рамштайн», яка присвячена наданню військової допомоги Україні.

Нагадаємо, США мають намір передавати Україні розвідувальну інформацію для завдання ударів за допомогою реактивних систем залпового вогню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!