США, Канада та ЄС підтвердила плани запровадити жорсткі санкції у разі вторгнення РФ в Україну

1461 0
Санкції стосуватимуться фінансового і енергетичного секторів, також експорту високотехнологічної продукції.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Лідери США, Франції, Канади та Німеччини підтвердили плани запровадити жорсткі санкції проти Росії у разі нової агресії проти України. Про це стало відомо за підсумками відеоконференції, яку організував президент США Джо Байден, передає Європейська правда.

«Союзники сповнені рішучості спільно запровадити швидкі та жорсткі санкції проти Росії у разі подальших порушень територіальної цілісності та суверенітету України. Усі дипломатичні зусилля спрямовані на те, щоби переконати Москву піти на деескалацію», – написав Джо Байден у Твіттер. 

Президентка Єврокомісії Урсула фор ден Ляєн підтвердила той факт, що розглядаються всі варіанти і що санкції стосуватимуться фінансового та енергетичного секторів, а також експорту високотехнологічної продукції.

Читайте також: У Львові створять нідерландський центр екстреної допомоги 

Нагадаємо, президент США Джо Байден закликав американців негайно покинути Україну, оскільки ситуація може швидко зійти на божевілля, а посольство США у Києві розглядає можливість переїзду на Захід України на тлі загрози вторгнення Росії в Україну. 

Також додамо, що у Міністерстві закордонних справ України підтверджують інформацію розвідувальних даних із західних медіа про зростання кількості російських військових на кордоні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!