США закриють повітряний простір для російських літаків

1080 0
Вони також мають чітку ціль переслідувати російських олігархів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Президент Сполучених Штатів Америки оголосив, що США закривають повітряний простір для російських літаків. Про це Джо Байден заявив у виступі перед Конгресом 2 березня. 

Крім того, США має чітку ціль переслідувати російських олігархів, щоб вилучити їхні яхти і майно. росія буде абсолютно ізольована від повітряного простору і усіх благ цивілізованого світу. 

Він зазначив, що російський рубль втратив уже 30% вартості, а економіка летить у вільному падінні. За все це відповідає путін. При цьому Байден сказав, що Збройні сили США не будуть брати участь у цьому «конфлікті». Вони є в Європі і охороняють ті території. 

Зазначимо, Байден сказав, що путін зараз більш ізольований від світу, ніж коли-небудь в історії. Він вторгся в Україну, що було абсолютно сплановано. 

Читайте також: «Доведіть, що ви з нами». Зеленському у Європарламенті аплодували стоячи 

Нагадаємо, що вже переважна більшість європейських країн вже закрити свій повітряний простір для російських авіакомпаній. Аналогічне рішення прийняла й Велика Британія. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!