Стало відомо, коли вийде в прокат фільм «Я, «Побєда» і Берлін» за книгою Скрябіна

2762 0
Стрічка показує шалені 90-ті, коли за три дні до концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом на старій «Побєді» до Берліна
Фото: stars.clutch.net.ua

Фото: stars.clutch.net.ua

Фільм «Я, «Побєда» і Берлін», знятий за мотивами повісті Кузьми Скрябіна, вийде на екрани 24 березня 2022 року. Головні герої подолають 2000 кілометрів, без кінця заводитимуть «Побєду», ходитимуть на рейви, відбиватимуться від рекетирів, шукатимуть червоні колготки й своє справжнє призначення.

Стрічка показує шалені 90-ті, коли за три дні до концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом на старій «Побєді» до Берліна. Саме в цьому місті жив колекціонер, який був готовий обміняти його автівку на шестисотий «Мерс». Кузьма пообіцяв дівчині приїхати на новій машині, а хлопцям з гурту – встигнути на концерт.

«Точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення. Фірмовий гумор, яскрава атмосфера 90-х, шалені пригоди і багато каверів найвідоміших треків Кузьми Скрябіна від зіркових українських артистів чекатимуть глядачів у кінотеатрах», – йдеться в описі до тизера.

Режисером фільму стала Ольга Ряшина. Сценарій писали Анатолій Крим, Олексій Комаровський та Ніна Шуліка. У головних ролях зіграли Іван Бліндар, Володимир Гева та Марія Стопник.

Прем’єру стрічки заплановано на весну 2022 року.

Нагадаємо, зйомки фільму «Я, «Побєда» і Берлін» стартували у Львові торік. Їх розпочали символічно у день народження легендарного музиканта Андрія Кузьменка.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!