Стало відомо, чому вчора двічі лунала сирена на Львівщині

990 0
Коротко про головні події з життя Львівщини.
Фото: lviv.web2ua.com

Фото: lviv.web2ua.com

Повітряна тривога. Сирени двічі оголошували про повітряну тривогу у Львівській області – 3 лютого о 10:32 та о 16:37. В обох випадках була загроза ракетного удару з території білорусі. Небезпека не справдилася. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. На Львівщину двома евакуаційними потягами за добу прибули ще 67 осіб. У Перемишль чотирма поїздами вирушили 1210 людей.

Читайте також: На Львівщині за 20 млн гривень відкриють ще один пункт пропуску для вантажівок

Проїзд дорогами на Львівщині. Станом на цю годину проїзд державними та місцевими дорогами Львівщини забезпечений. Уночі працювали 158 одиниць спецтехніки. На «Гарячу лінію» надійшло 3 звернення від жителів області щодо розчищення шляхів. На усі запити відреагували.

Водії великогабаритного транспорту можуть перечекати негоду на майданчиках для відстою, які розташовані вздовж державних доріг. Якщо виникають надзвичайні ситуації на дорозі, звертайтесь на цілодобову «Гарячу лінію» «Укравтодору» за номером: 067 400 60 80.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!