Стало відомо де і коли у Львові прощатимуться із Олесею Саноцькою

2992 0
Сьогодні у Винниках відбудеться парастас за Олесею Саноцькою. А завтра відому благодійницю поховають на місцевому цвинтарі, — повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні, 26 квітня, о 22:00 год. у церкві Різдва Івана Хрестителя у Винниках (вул. Галицька, 61) відбудеться парастас. Храм буде відчинений усю ніч, тож прощання триватиме до ранку.

А вже завтра, 27 квітня, о 13:00 год. відбудеться чин похорону. Опісля процесія вирушить до хати померлої, де з нею прощатимуться рідні, а далі – до спільноти «Оселя» у Винниках (вул. Івана Франка, 69).

Поховають Олесю Саноцьку на місцевому (старому) цвинтарі.

Читайте також: Люди Твого міста: Олеся Саноцька

Нагадаємо, що Олеся Саноцька, директор Львівської міської громадської організації «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», відійшла у вічність 24 квітня, на 47 році через тяжку недугу.

ГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», яка опікується безпритульними та малозабезпеченими особами діє у Винниках. Її створення ініціювала Олеся Саноцька, яка з 2001 року займалася соціальною роботою.

 Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!