Стало відомо, де на Львівщині найбільша кількість хворих на Covid-19

3949 0
Певна стабілізація епідеміологічної ситуації cпостерігається в Дрогобицькому районі.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Найбільш проблемним районом щодо захворювання на Covid-19 в області є Львівський. Натомість, певна стабілізація спостерігається на Дрогобиччині. Про це сьогодні заявив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Читайте також: На Львівщині готуються до третього етапу вакцинації від Covid-19. Хто може записатися

За його словами, на території Львівської області діє «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки. Відповідно, у нас діють усі обмеження, які визначені постановою Кабміну. Орест Чемерис нагадав, що вони в нас працювали ще тиждень до того, як Львівщина офіційно перетнула показники цієї епідемзони.

Щодо поточної ситуації, то зараз в області середній показник інтенсивності захворюваності на Covid-19 складає 597. Натомість у Львівському районі, куди входить і місто Львів, він наближається до 900.

«Найбільшою проблемою, відповідно, є Львівський район і тут є тенденція до збільшення захворювання на «ковід», – заявив він.

За його словами, певна стабілізація епідеміологічної ситуації cпостерігається в Дрогобицькому районі.

Орест Чемерис повідомив, що нині у Львові пройде засідання комісії з ТЕБ і НС, на якій мають бути визначені додаткові обмежувальні заходи і вони мають стати стримуючим фактором.

Читайте також: «Вірус справді змінився». Яким зараз є портрет хворого на Covid-19

Нагадаємо, учора відбулося засідання міського штабу з протидії коронавірусу. Оскільки динаміка поширення хвороби зростає, то в місті вирішили напрацювати рішення стосовно того, як будуть працювати громадський транспорт, дитячі садки тощо. До кінця дня у міській раді мали розглянути ці питання, а нині, 30 березня, винести їх на засідання комісії ТЕБ і НС. Рішення комісії про те, чи закриють дитячі садки та чи обмежать роботу громадського транспорту, будуть відомі близько обіду.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!