Стало відомо, до якої Церкви належав львівський диякон, підозрюваний у розбещенні доньки

14706 0
Священнослужитель неодноразово був одружений та має кілька дітей.
Фото: поліції

Фото: поліції

Львівський священнослужитель, якого підозрюють у розбещенні власної неповнолітньої доньки, виявився дияконом ПЦУ – колишньої Української православної церкви Київського патріархату. Про це Tvoemisto.tv стало відомо із власних джерел. 

Окрім цього, зʼясувалося, що священнослужитель неодноразово був одружений та має кілька дітей.

Читайте також: Львівського священнослужителя підозрюють у зґвалтуванні малолітньої доньки

Нагадаємо, 15 лютого у Львові правоохоронці взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у сексуальному насильстві щодо власної малолітньої доньки. Досягнувши повноліття, потерпіла звернулася за допомогою до психолога і надалі повідомила про злочини, які роками вчиняв щодо неї батько. 44-річний підозрюваний розбещував дитину, примушував до виготовлення порнографії з її участю, а також зберігав дитячу порнографію. Справа «стояла на місці» півтора роки.

17 лютого адвокат потерпілої Олег Іванов у коментарі Tvoemisto.tv казав, що мама потерпілої дівчини, яку розбещував батько-священнослужитель, нічого не знала щодо насильства з боку її чоловіка. Донька приховувала і не розповідала нікому, боячись осуду та негативної реакції від родини.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!