Стало відомо, хто виступить у Парку культури на Leopolis Jazz Fest

5314 0
Сцена імені Едді Рознера розташована у центральній частині території Парку культури.
Фото: Jazzwise

Фото: Jazzwise

Міжнародний джазовий фестиваль «Leopolis Jazz Fest» анонсував програму концертів на сцені ім. Е. Рознера, які відбудуться з 24 по 28 червня.

24 червня виступить Itamar Borochov, Harold Lopez-Nussa, 25 червня Kathrine Windfeld та SEAL, 26 червня Jan Lundgren Jazz Meets Folk, Chris Botti, 27 червня Avishai Cohen Trio Arvoles, Kamasi Washington, а 28 червня Pianoбой Jazz live та Lazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalis.

Продаж квитків на фестиваль розпочнеться з 31 травня. Десятий ювілейний фестиваль проходитиме у звичному форматі з певними обмеженнями. 

Організатори фестивалю повідомили, що вхід на подію можливий за наявності ПЛР-тесту з негативним результатом. Для відвідувачів партеру необхідно зробити тест за власний рахунок, який буде дійсний на 72 години. Для фан-зони та пікнікових зон потрібен експрес-тест, який можна зробити безкоштовно, і він буде дійсним на 48 годин. 

На сторінці у Фейсбук також повідомили, що дітям до 12 років можливий вхід без тестування з можливістю безкоштовно потрапити у пікнікову зону. Для дітей до 5 років вхід у партер є безкоштовним. 

За детальнішою інформацією слідкуйте на сайті фестивалю «Leopolis Jazz Fest». 

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Нагадаємо, що джазовий фестиваль проходить у Львові від 2011 року. Концерти відбувались на трьох сценах: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознера у Парку культури.

Додамо, що у 2020-му році фестиваль, який мав відбутися 25-29 червня, скасували через складну епідеміологічну ситуацію, і перенесли на 2021 рік. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!