Стало відомо, хто став новим керівником Укрзалізниці: деталі

2327 0
Уряд задовольнив прохання вже колишнього голови "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна про відставку.
фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

Після відставки Войцеха Балчуна Кабмін схвалив призначення першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова тимчасово виконуючим обов'язки голови "Укрзалізниці". Про це повідомляє Еспресо.TV.

За його словами, цей рік для підприємства був складним, однак воно все ж змогло досягти певних важливих результатів. 

"Є безсумнівні факти стосовно того, що за цей час компанія змогла вийти на позитивний фінансовий баланс. Було розпочато дуже багато важливих проектів, що стосуються збільшення вантажної бази компанії, пасажирських напрямків", – розповів Євген Кравцов. 

Читайте також: Укрзалізниця запустить додаткові інтерсіті+ Київ – Львів – Перемишль. Розклад

Також, керівництвом "УЗ" було виконано роботу щодо міжнародних напрямків сполучення і додаткового сполучення з Європою. За словами Євена Кравцова, це буде пріорітетом компанії й надалі.  

"За кілька місяців ми подовжимо сполучення з містом Холм, сполучимо його з Луцьком та Рівним. Також до кінця року маємо завдання щодо пасажирського сполучення України з Віднем", – розповів т. в. о. голови "Укрзалізниці". 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!