Стало відомо, коли буде створено зону вільної торгівлі України з Євросоюзом

2744 0
Європейський Союз повідомив про свою готовність до зони вільної торгівлі з Україною. Такий запис з’явився у facebook-cторінці Президента України Петра Порошенка.
фото: nowyny.eu

фото: nowyny.eu

«Щойно ЄС повідомив про свою готовність до зони вільної торгівлі з Україною з 1 січня 2016. До нас надійшла нота Ради ЄС про завершення всіх процедур для запуску ЗВТ. Тепер жодних перешкод немає. З нового року починаємо!», - написав глава держави.

 

 

Щойно ЄС повідомив про свою готовність до зони вільної торгівлі з Україною з 1 січня 2016. До нас надійшла нота Ради ЄС ...

Posted by Петро Порошенко on 17 листопад 2015 р.

 

Важливим елементом Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є положення про створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Ними передбачено суттєву лібералізацію торгівлі (усунення тарифів чи квот) між сторонами, гармонізацію законодавства і нормативно-регуляторної бази.

Створення зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом відбуватиметься поступого, впродовж  десяти років.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!