Стало відомо, коли демобілізують військових 6-ї хвилі

1950 0
Основну частину військовослужбовців 6-ї хвилі мобілізації планують відпустити додому в жовтні цього року.
фото: life-after-ato.com.ua

фото: life-after-ato.com.ua

Наразі завершується планування звільнення зі служби військовослужбовців 6-ї черги. Про це Генштаб Збройних сил України повідомив у Facebook.

«Якщо не буде погіршення воєнно-стратегічної обстановки, у вересні передбачається внести на розгляд Президенту України проект відповідного нормативного акту, розпочати звільнення 6-ї черги у поточному місяці та основну частину мобілізованих військовослужбовців звільнити у жовтні 2016 року», — наголосив генерал-майор Володимир Талалай.

Таким чином, усі військовослужбовці по мобілізації, які не виявлять бажання залишитися у лавах Збройних Сил України, будуть звільнені встановленим порядком.

Читайте також: За крок від передової. Я все одно не залишу службу в армії

Наразі в органах військового управління та у військових частинах розробляються списки та Плани-графіки звільнення особового складу. Звільнення буде здійснюватися поступово, з метою недопущення зниження боєготовності підрозділів, поступового вивільнення посад, здачі посад, бойової техніки та майна.

Звільнених у запас військовослужбовців зарахують до оперативного військового резерву першої черги.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!