Стало відомо, коли демонтують ялинку на Софійській площі в Києві

971 0
До п’ятниці ялинка буде підсвічуватись щодня з 17:00 до 21:00.
Фото: Віталій Кличко

Фото: Віталій Кличко

Цьогорічну столичну ялинку будуть прибирати із Софійської площі наступної п’ятниці, 20 січня. Про це повідомив Ігор Добруцький – голова компанії «Folk Ukraine», яка традиційно займається новорічно-різдвяними святкуваннями у столиці.

Джерело: Вечірній Київ

До п’ятниці ялинка буде підсвічуватись щодня з 17:00 до 21:00, включно до 19 січня – Свята Водохреща. Під час повітряної тривоги освітлення вимикатимуть. Також після демонтажу дерева генератор, який живить енергоощадні синьо-жовті гірлянди, передадуть військовим.

Читайте також: Сьогодні святкують Щедрий вечір, Маланки та Старий Новий рік. Традиції

Нагадаємо, на Софійській площі у Києві 19 грудня засвітили вогні на головній ялинці країни. Цьогорічна ялинка штучна; вона 12 метрів заввишки замість 31 метра торік. Назвали новорічне дерево «Ялинкою незламності».

Софіко Векуа
ТЕГИ: ялинка, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!