Стало відомо, коли Львів прийматиме фінал Чемпіонату світу з шахів

2115 0
Матч за світову шахову корону серед жінок відбудеться у Львові 1-18 березня 2016 року. Про це повідомив президент Міжнародної федерації шахів (FIDE) Кірсан Ілюмжинов.
фото: dreambox.at.ua, zaksport.uz.ua, unian.ua

фото: dreambox.at.ua, zaksport.uz.ua, unian.ua

«Українська федерація шахів подала заявку на проведення матчу і сплатила внесок в $100 тис. Через день-два контракт буде підписаний», – зазначив Кірсан Ілюмжинов. 31 серпня Ілюмжинов був з візитом у Києві, де зустрівся, зокрема, з Віталієм Кличком.

Читайте також: Як Львів готується до Чемпіонату світу з шахів

Нагадаємо, Львів виступив з ініціативою провести матч на звання чемпіонки світу з шахів між Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань саме в Україні. 2 липня Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, міський голова Львова Андрій Садовий та президент Федерації шахів України Віктор Капустін підписали заявку у головний офіс Міжнародної федерації шахів FIDE. Фінальний матч Чемпіонату світу з шахів серед жінок пропонувалося провести вкінці лютого-на початку березня 2016 року.

Джерело: Zaxid.net

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!