Стало відомо, коли у Львові відкриється Різдвяний ярмарок

3785 0
Із 11 грудня цього року до 17 січня 2016 року на пр. Свободи від Оперного театру до пам’ятника Т.Шевченку і на пл. Ринок (західна та східна сторони) у Львові діятиме Різдвяний ярмарок. Відповідне рішення сьогодні, 13 листопада прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Організатор ярмарку – ТзОВ «Львівські ярмарки». Відповідно до рішення виконкому, на ярмарку продаватимуть товари виключно українських виробників. Як зауважив міський голова Львова Андрій Садовий, прерогатива має надаватись львівським майстрам, щоб вони могли реалізовувати тут свою продукцію. Працюватиме ярмарок у робочі дні з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00.

Читайте також: Скільки вихідних матимуть українці під час зимових свят

Організатор та учасники ярмарку мають забезпечити встановлення 95 смітників та 14 контейнерів для сміття, 5 біотуалетів, а також здійснювати щоденне технічне прибирання території після закінчення роботи різдвяного ярмарку.

Також відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, до 15 березня  2016 року на площі Ринок діятиме льодова ковзанка.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!