Стало відомо, коли у Львові розпочнуть подачу гарячої води

2905 0
Ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна».
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

9 червня ЛКП «Залізничнетеплоенерго» і ЛМКП «Львівтеплоенерго» почнуть відновлювати подачу гарячої води своїм споживачам після гідравлічних випробувань. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Від більшості котелень ми вже завершили гідравлічні випробування теплових мереж. Тому плануємо з 9 червня відновити подачу гарячої води від усіх котелень ЛКП «Залізничнетеплоенерго» — це, фактично, весь Залізничний район і частина Шевченківського, і районних котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго» — це Галицький район, частини Личаківського і Шевченківського районів», — каже директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Читайте також: У Львові розпочали гідравлічні випробування

За його словами, ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», а також на самих ТЕЦ, тому від цих об’єктів гарячу воду планують відновити з 27 червня. Йдеться про Сихівський, Франківський, частини Личаківського і Шевченківського районів.

Він зазначив, що цьогоріч дефектів уже більше, аніж минулого року — приблизно 150. В основному, це недоліки на запірній арматурі, засувках і теплових камерах. Вони не є масштабними у ліквідації, але можуть завдати неприємностей в опалювальний сезон, якщо їх не усунути. Натомість поривів на теплових мережах цьогоріч менше, аніж торік.

Нагадаємо, 23 травня у Львові розпочали гідравлічні випробування теплових мереж, які перебувають на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!