Стало відомо, коли у Львові відкриють перший магазин H&M

5886 0
У день відкриття обіцяють знижки 50%.
Фото: H&M

Фото: H&M

Перший магазин H&M у Львові відкриють 28 жовтня у торгово-розважальному комплексі Victoria Gardens, що на вул. Кульпарківська, 226А. Про це повідомляють на сайті комплексу.

Магазин бренду займе двоповерховий простір загальною площею 1 900 кв м. Тут буде представлений широкий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу. 

Відкриття відбудеться о 10:00. Оорганізатори обіцяють яскраву фотозону та сюрпризи.

Водночас на Facebook-сторінці H&M повідомили, що запуск онлайн-магазину в Україні поки не планують.

H&M – шведський бренд одягу та косметики, відмінною рисою якого є модний одяг за доступними цінами. Штаб-квартира розташована у Стокгольмі. У компанії H&M є понад 4000 магазинів в 64 країнах світу. У 2018 році компанія відкрила свої перші три магазини у Києві: у ТРЦ Lavina mall, у ТРЦ Rivermall, у ТРЦ Dream Town та у ТРЦ Sky mall та River-mall.

Читайте також: Топ-15 осінніх трендів цього року

Нагадаємо, з 14 жовтня у Львові посилюють карантинні обмеження. Зокрема, у торгових центрах усі відвідувачі повинні дотримуватися маскового режиму та дистанції. Також при вході здійснюватимуть температурний скринінг.  

Крім того, міський голова анонсував, що незабаром може бути ситуація, коли в кафе, ресторан чи ТРЦ зможуть заходити лише ті, хто вакцинований або має ПЛР-тест. Це є нормою для багатьох країн Європейського союзу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!