Політична реклама

Стало відомо, коли у Львові запрацюють болларди

1406 0
Щонайдовше через 10 днів у центрі міста запрацюють обмежувачі руху - болларди.

Про це Твоє місто інформує прес-службва Львівської міськради.

«Болларди технічно встановлені, запрацюють вони після юридичного підґрунтя для цього. Відеокамери, які відслідковують проїзд та роботу боллардів, теж встановлено. Тобто, усі технічні питання вирішено. Ми чекаємо виключно юридичного підґрунтя цієї роботи», -  розповів директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів.

Також, за його словами, формують юридичне підгрунтя паркування на вул.Валовій.

«Досвід показує, що довжина цієї вулиці задовольняє кількість автомобілів, які паркуються. Там завжди є вільні місця, і усі, хто хоче потрапити у центральну частину міста,  можуть запаркуватись на вул.Валовій. Далі будемо розширювати паркомісця по периметру центральної частини міста.  У цій схемі є передбачені і більш довготривалі паркування», -  сказав Андрій Павлів.

Також, як інформувало Твоє місто, вчора, 10 квітня, на сесії ЛМР прийняли рішення «Про погодження проекту внесення змін до «Схеми організації руху транспорту і пішоходів у центральній частині м. Львова з пропозиціями по створенню пішохідних зон». Таким чином  навколо пам’ятника А.Міцкевичу запровадять експериментальну схему руху транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!