Стало відомо, коли відновлять рух трамваїв по Личаківській

6380 0
Через ремонт вулиці рух трамваїв буде обмежений ще протягом місяця.
Джерело фото: lviv.vgorode.ua

Джерело фото: lviv.vgorode.ua

Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. 

«У нас йде там будівництво колектору. Були надзвичайно складні ґрунти, тому ми змушені були затриматися. Ми очікували пустити трамвай до кінця червня, якщо не вийде ніяких питань з колектором. Після дощу старий колектор провалився, комунікації не витримують такого навантаження, тому є певні обставини, які сповільнюють нам роботу», — прокоментував Олег Береза.

Нагадаємо, з 25 березня на Личаківській розпчалися ремонтно-будівельні роботи. Роботи планували проводити у три черги. Перший етап – це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова, щоб трамвай № 7 курсував за своїм маршрутом. Другий етап – роботи на ділянці до вул. Б. Котика. І третій етап – від вул. Б. Котика до вул. Пасічної. 

З 25 травня розпочався другий етап ремонтних робіт. Але ділянка перехрестя вулиць Личаківської та Мечникова досі перекрита для руху. 

Читайте також: Від завтра на Личаківській перекриють нову ділянку дороги. Як об'їхати

 

Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!