Політична реклама

Стало відомо, що найчастіше українці купують через інтернет

991 0
Найчастіше через інтернет в Україні продаються товари з роздрібної торгівлі, споживчі і косметичні товари і технології. При цьому найпопулярнішими покупками експерти називають одяг і аксесуари, дрібну побутову техніку і мобільні телефони. Збільшується також кількість онлайн-покупок авіаквитків і бронювання готелів через інтернет.

Про це свідчать результати дослідження, присвяченого поведінці користувачів під час покупки товарів в інтернет-магазинах, яке проводила компанія TNS Infratest на замовлення Google, повідомляє"Корреспондент".

Наголошується, що покупки у реальних магазинах українці здійснюють частіше, ніж придбання товарів онлайн, проте частка інтернет-покупок збільшується.

Крім того, збільшилася кількість користувачів, які використовують всесвітню мережу при покупці того або іншого товару. Як правило, стаціонарним інтернетом для пошуку даних про товар перед покупкою українці користуються частіше (88%), ніж мобільними пристроями, хоча їхня частка також збільшується (23% користувачів).

Українці шукають інформацію про товари з категорії технології у 89% випадків, 85% припадає на подорожі, 80% - на автотовари.

За даними дослідження, найчастіше українці звертаються до електронної пошти, соцмереж, а також шукають у мережі різний мультимедіа- і розважальний контент. Крім того, українські користувачі багато часу витрачають на свої захоплення і самоосвіту.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!