Стало відомо, скільки часу абітурієнтам чекати на результати мультитесту

2090 0
Деякі абітурієнти вже склали цьогорічний національний мультипредметний тест.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Учасники національного мультитесту, які вже склали тестування, отримуватимуть результати на своїх інформаційних сторінках орієнтовно через тиждень після проходження тесту. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Читайте також: Проблема з укриттями. Як вчитимуться львівські студенти в умовах війни

Інформацію про результати учасників основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 12 серпня. Результати додаткової сесії стануть відомі до 21 серпня 2022 року, спеціальної – до 19 вересня 2022 року.

«Зазвичай результат і в тестових балах, і за шкалою 100-200 з’являється на особистій сторінці учасника за 7-8 днів після того, як він пройшов НМТ», – йдеться у повідомленні.

Учасник отримає результат тестування за шкалою 100–200 балів для кожної з трьох частин тесту.

Нагадаємо, що тестування проходить в три сесії: основна (18 липня-10 серпня); додаткова (16-20 серпня) та спеціальна (12-16 вересня).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!