Стало відомо, у якому стані перебуває монахиня, яка вижила після ДТП у центрі Львова

16162 0
На перетині вулиці Дорошенка і проспекту Свободи, на пішохідному переході, водій приміської маршрутки № 138 збив двох монахинь. Одна жінка загинула, інша отримала забої.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Монахиню Галину, яка постраждала у ДПТ з маршруткою у центрі Львова, відправили на амбулаторне лікування. Травми, які вона отримала життю не загрожують. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів гендиректор Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук.

«Був вивих плеча і забій головного мозку. Стан не був загрозливим для життя. Вона відмовилась від госпіталізації. Жінка зараз перебуває на амбулаторному лікуванні,  приходитиме до нас на повторні огляди», – зазначив медик.

Сьогодні вранці на перетині вулиці Дорошенка і проспекту Свободи, на пішохідному переході, водій приміської маршрутки № 138 збив двох монахинь, і поїхав з місця аварії. Одна жінка загинула, іншу госпіталізували, а згодом відпустили на амбулаторне лікування.

Сестра Ольга Дуплєца загинула. Її Тіло правоохоронці знайшли на кінцевій зупинці маршруту на вулиці Джорджа Вашингтона, це за декілька кілометрів від місця ДТП.

Сестрі Ользі зі Згромадження Сестер Францисканок Родини Марії було 47 років. Вона була настоятелькою дому цього згромадження, служила при Латинській Катедрі, працювала на кухні парафіяльної плебанії. У цій же ДТП постраждала співсестра Ольги - сестра Галина.

Фото ілюстративне, пресслужба ЛМР

Вікторія Савіцька

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!