Стало відомо, у якому стані постраждалі внаслідок ДТП із маршруткою біля Львова

3314 0
Внаслідок аварії постраждали 28 пасажирів, серед яких 3 дітей.
Фото умовне

Фото умовне

Вчора, 17 січня, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Гамаліївки Львівського району сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. До лікарень Першого медоб’єднання Львова доправили 36 людей. 

Джерело: пресслужба Першого ТМО Львова

У стаціонар відділень хірургії, нейрохірургії та офтальмології госпіталізували 16 пацієнтів, серед них – троє дітей. 17 постраждалих отримали медичну допомогу та скеровані на амбулаторне лікування. Ще троє – у стані шоку, проте без показів для госпіталізації.

Читайте також: У масштабній аварії біля Львова зіткнулися маршрутка та фура. Відомо про 20 потерпілих

Шістьох потерпілих довелося невідкладно прооперувати, після чого троє з них залишаються у важкому стані. У них поєднані травми обличчя, верхніх та нижніх кінцівок, грудної клітки та живота. Зокрема, прооперували одну дитину із травмою грудної клітки. Ще двоє дітей – перебувають під спостереженням медиків хірургічного відділення. Решта потерпілих – у стані середньої важкості та легкі. 

«Найважчій пацієнтці – 51 рік. У неї важка черепно-мозкова травма із крововиливом в мозку, переломи кісток основи черепа, множинні забійно-скальповані рани голови, травма грудної клітки, множинні переломи кісток, забій обох легень. Вона підключена до апарату ШВЛ, проте стабільна», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що, як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «МАН» з напівпричепом, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі маршрутному автобусу БАЗ, внаслідок чого сталось зіткнення. 

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!