У яких районах Львівщини зафіксували Covid-19

7710 0
Найбільше випадків у Львові.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Станом на 6 квітня у Львівській області лабораторно підтверджені 29 випадків захворювання на Covid-19, у тому числі у львів'янина, який помер.

Читайте також: Лише в масках і з документами. Які карантинні обмеження ввели з 6 квітня

Як повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ, більшість випадків (19) зареєстрували у мешканців Львова. 5 випадків інфікування підтверджені у Пустомитівському районі, 3 – у Стрийському районі і 2 – у Жовківському.

Захворіли 14 жінок та 15 чоловіків. У 6-ти випадках – захворювання реєструвалися у контактних осіб з хворими на Covid-19.

Загалом в Україні лабораторно підтвердили 1319 хворих на коронавірус. 38 людей померли. Натомість 28 вже одужали.

Читайте також: 28 людей в Україні одужали від коронавірусу

Нагадаємо, у Львові 4 квітня помер 69-річний пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Він захворів 20 березня, 26-го березня його госпіталізували в Центр легеневого здоров`я. У чоловіка була важка пневмонія, його підключили до апарату штучної вентиляції легень. У пацієнта були супутні хвороби, зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали уже після його смерті, 5 квітня зранку.

Читайте також: У семи пацієнтів із підозрою на COVID-19 у Львові – важкий стан. Двоє підключені до апарату ШВЛ

Зазначимо, що донька померлого зараз лікується із підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!