Стали відомі попередні результати виборів голів ОТГ Львівщини

4267 0
Всі переможці – діючі голови та ті, хто ініціював створення ОТГ.
фото: vybory.mediasapiens.ua

фото: vybory.mediasapiens.ua

Стали відомі попередні результати виборів голів ОТГ Львівщини. Їх оприлюднив на своїй сторінці в Facebook Львівський Центр розвитку місцевого самоврядування.

За інфрмацією Центру, згідно попередніх результатів, в Бібрській ОТГ перемагає Роман Гринус, в Зимновідській – Володимир Гутник, в Лопатинській – Олег Микитин, в Меденицькій – Володимир Шулак, а в Радехівській – Степан Коханчук.

Повні списки кандидатів в селищні та сільські громади доступні тільки в селищних радах.

Втім, за інформацією Zaxid.net, крім теперішнього міського голови Бібрка Романа Гринуса, на посаду голови Бібрської ОТГ претендує ще шестеро осіб: безробітний самовисуванець Ігор Дейнека, ще один самовисуванець,  місцевий підприємець Орест Краєвський, лікар Володимир Кривенко від «Свободи», сільський голова Великих Глібович Василь Марочканич від Блоку Петра Порошенка, Михайло Охримович від партії «Наш край» і Юрій Прончак від «Батьківщини».

Читайте також: Як на Томнатику говорили про розвиток сільських територій

Одразу семеро кандидатів змагаються на виборах з Володимиром Гутником від Блоку Петра Порошенка. Окрім теперішнього голови, в списках кандидатів є ще підприємці Наталія Гірняк та Богдан Тріска, безробітні Ростислав Пелех та Оксана Разумних, юрисконсульт Андрій Федчишин, поліцейський Роман Гап’як та кандидат від Соціал-демократичної партії, вчитель Ярослав Мудрий.

На посаду голови Лопатинської ОТГ претендує п’ятеро кандидатів. За попередніми даними перемагає голова Лопатинської селищної ради Олег Микитин з «Укропу». Разом з ним серед кандидатів є самовисуванець, військовослужбовець Володимир Пітлик, безробітний Василь Антонюк від Блоку Петра Порошенка, менеджер Володимир Шліхта від партії «Батьківщина» і вчитель Степан Ханас від «Свободи».

Читайте також: Середня зарплата українців і долар по 32. Перспективи розвитку економіки 2019

Кандидатів на посаду голови Меденицької ОТГ тільки четверо. Теперішній голова Меденицької селищної ради, який поки лідирує у виборах, Володимир Шулак від Блоку Петра Порошенка, офіціантка з Центру реабілітації Козявкіна Леся Кушнір від «Батьківщини», директор міні-маркету Петро Федисів від Народного Руху України і пенсіонер-самовисуванець Степан Семкович.

Ще семеро кандидатів претендують на посаду керівника Радехівської ОТГ. Лідирує наразі мер Радехова Степан Коханчук, який представляє Блок Петра Порошенка. Крім нього, серед кандидатів є також директор Пиратинського НВК Володимир Білик від Народного Руху України, екс-голова Радехівського райсуду самовисувнець Олег Мулявка, Віталій Новосад від партії «Наш край», Тетяна Садовська з «Народного фронту», Леонід Цибуля з «Батьківщини» і Юрій Щудло від «Свободи».

В середу, 26 грудня, новообрані голови громад проведуть брифінг у Львові.

ТЕГИ: вибори, отг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!