Стали відомі порогові бали ЗНО з семи предметів для вступу у виші

3123 0
Абітурієнтам обіцяли знизити порогові бали ЗНО через карантин.
Photo by Siora Photography on Unsplash

Photo by Siora Photography on Unsplash

Експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти визначила порогові бали для ЗНО з української мови і літератури, історії України, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов. 

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

Порогові бали цього року виглядають так:

  • українська мова і література – 22 (поріг не подолали 8,32% учасників тестування);
  • історія України – 25 (поріг не подолали 13,19%);
  • біологія – 22 (поріг не подолали 5,51%);
  • англійська мова – 17 (поріг не подолали 7,35%);
  • німецька мова – 17 (поріг не подолали 11,4%);
  • французька мова – 17 (поріг не подолали 7,8%);
  • іспанська мова – 17 (поріг не подолали 11,3%).

Результати ЗНО з цих предметів за оцінками у 100–200 і 12 балів (із предметів, результати тестування з яких зараховуються як оцінки за ДПА) з’являться на сторінках учасників ЗНО завтра, 24 липня.

Порогові бали – це мінімальна кількість тестових балів, яку має набрати учасник/учасниця за тестування, щоб отримати оцінку за шкалою 100-200 балів і мати можливість брати участь у конкурсному відборі до вишу.

Читайте також: Через карантин і дистанційне навчання планують знизити порогові бали ЗНО

Нагадаємо, 16 липня експертна комісія при УЦОЯО визначила порогові бали “склав/не склав” для ЗНО з математики та фізики. Поріг для ЗНО з географії та хімії комісія встановить 28 липня.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року проходила з 25 червня до 17 липня. Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 24 липня і триватиме до 10 серпня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!