Стали відомі порогові бали ЗНО з української мови, історії, біології та географії

1515 0
Ббланки відповідей з української мови, української мови і літератури, історії України, біології розмістять на інформаційних сторінках 25 червня.
Photo by Siora Photography on Unsplash

Photo by Siora Photography on Unsplash

Сьогодні, 25 червня, на інформаційних сторінках учасників розмістять результати ЗНО з української мови, української мови і літератури, історії України, біології за шкалами 100-200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА). Результати ЗНО/ДПА з географії оголосять завтра, 26 червня.

В УЦОЯО визначили пороговий бал «склав/не склав» для тестів з української мови, української мови і літератури, історії України, біології, географії. Члени комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з української мови, що відповідає 17 тестовим балам, з української мови і літератури – 27, з історії України – 27, з біології – 22, з географії – 24. Для осіб, які здобували повну загальну середню освіту мовою, що не належить до слов’янської групи мов, або мовою корінних народів, встановили адаптивний поріг з української мови, що відповідає 10 балам, з української мови і літератури – 19.

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

Від кількості людей, які брали участь у тестуванні з кожного з названих нижче предметів та обрали визначення результатів за шкалою 100-200 балів, поріг «склав/не склав» не подолали:

  • з української мови – 7,45%
  • з української мови і літератури – 7,96%
  • з історії України – 18%
  • з біології – 2,34%
  • з географії – 5,38%

 

Нагадаємо, що бланки відповідей з української мови, української мови і літератури, історії України, біології буде розміщено на інформаційних сторінках 25 червня, з географії – 26 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!