Стали відомі рейтингові списки абітурієнтів, рекомендованих на бюджет

1598 0
Статус їхніх заяв мав змінитися зі статусу «Допущено» на «Рекомендовано (бюджет)».
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

На сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» оприлюднили рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на бюджетну форму навчання. Йдеться про тих абітурієнтів, що які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на підставі повної загальної середньої освіти.

Статус їхніх заяв мав змінитися зі статусу «Допущено» на «Рекомендовано (бюджет)». Також навпроти заяви абітурієнта в електронному кабінеті, за якою абітурієнт рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановили статус «Рекомендовано до зарахування».

Читайте також: Стали відомі найпопулярніші серед абітурієнтів спеціальності у 2021 році. Перелік

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення, тобто подати оригінали документів до 18.00 2 серпня. Статус заяв абітурієнтів, які виконають вимоги до зарахування, зміниться на статус «До наказу (бюджет)».

Нагадаємо, що зарахування на бюджет відбуватиметься 9 серпня, а переведення на вакантні місця держзамовлення – не пізніше 19 серпня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!