«Станція Незалежність». У Львові представлять новий маршрут Підзамча. Програма

1197 0
У програмі – презентація маршруту та брендбуку Підзамча, майстер-класи, виставки, лекції, музичні виступи та стенд-ап.
Photo by Mac Ckrevsky on Unsplash

Photo by Mac Ckrevsky on Unsplash

У Львові 24 серпня відбудеться святкова програма «Станція Незалежність» у Палаці Гната Хоткевича на вул. Кушевича, 1. Про це повідомили ініціатори проєкту «Підзамче. Нарешті!».

Заходи триватимуть з 12.00 по 21.00 год. Подію організовують громадські організації «Львівський культурний центр», «Центр соціальних інновацій» у співпраці з Палацом Гната Хоткевича за підтримки Українського культурного фонду та Львівської міської ради.

Святкування організують так, що життя порівняють з рухом потяга, а Незалежність – зі станцією, що є відправною точкою до нових історій.

«Ми хочемо розкрити незалежність людей нашого улюбленого Підзамча. Район з багатовіковою історією має що розповісти й показати. 24 серпня наш потяг нарешті символічно прибуде на станцію “Підзамче”, що й стала для нас станцією Незалежність», – кажуть організатори. 

Програма святкування триватиме цілий день та міститиме чимало заходів:

  • Екскурсія новим мультимедійним літературним маршрутом Підзамча
  • Презентація брендбуку району
  • Майстер-класи, лекції та виставки
  • Музичні виступи та стенд-ап

Деталі про окремі заходи «Станції Незалежність», їх учасників та години проведення можна дізнатися на сторінках Підзамче. Нарешті та Палац Гната Хоткевича.

Підзамче. Нарешті! – це ініціатива, що гуртує навколо себе активних діячів та мешканців мікрорайону Підзамче у Львові. Над ініціативою працює громадська організація Львівський культурний центр у партнерстві з Центром соціальних інновацій, Палацом Гната Хоткевича та офісом "Львів – місто літератури ЮНЕСКО". Проєкт існує за підтримки Українського культурного фонду.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!