Станцію прокату велосипедів на площі Ринок перенесуть

2027 0
На прохання багатьох львів’ян розташування станції муніципального прокату велосипедів на площі Ринок дещо змінять.
фото: facebook.com/nextbike.ukraine

фото: facebook.com/nextbike.ukraine

«На прохання багатьох львів'ян, після додаткових консультацій з GIZ та ЛМР, перед початком сезону ми плануємо перенести станцію прокату на Площі Ринок на декілька метрів ближче до будівлі ЛМР»,  – повідомляє  Некстбайк Україна на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Перший муніципальний прокат велосипедів у Львові: яким він буде?

Нагадаємо,  Львів став першим містом, де була встановлена перша система муніципального велопрокату. Окрім площі Ринок такі ж прокати встановили біля ЛНУ ім. І. Франка, НУ «Львівська Політехніка» та Аквапарку на вул. кн. Ольги.

Після реалізації першого етапу будівництва мережі муніципального прокату у Львові, в 2016 році розпочнеться наступний етап проекту та встановлення решти станцій, загальною кількістю 22 локації, та запуску мережі в повний режим роботи, що відбудеться на початку наступного сезону в період з 1 по 30 березня 2016 року, залежно від погодних умов.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!