Старшокласників на Львівщині переводять на дистанційне навчання

12288 0
Вищим навчальним закладам також рекомендують розпочати навчальний період з онлайн-навчання.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Обласна комісія ТЕБ і НС на засіданні 19 січня прийняла рішення про необхідність переходу на дистанційне навчання учнів 5-11 класів. Розпочати онлайн-навчання школи області мають з понеділка, 24 січня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови ЛОДА Віталій Загайний.

Читайте також: На Прикарпатті вводять локдаун. У Львові скликають штаб із протидії Covid-19 

Це стосується і навчання у вищих навчальних закладах.

«Спостерігається зростання частки дітей, які піддаються захворюванню більше, аніж це було раніше. Тому ми запропонували зараз утриматися від офлайн-навчання і поки проводити навчання у режимі онлайн. Так само ми звертаємося і до закладів вищої освіти, хоча там наразі переважно канікули, закликаємо розпочати навчальний період з онлайн-навчання», – каже він.

За його словами, на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС був присутній і заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. У коментарі Tvoemisto.tv Андрій Москаленко уточнив, що наразі у міській раді узгоджують питання, які завтра розглядатимуть на засіданні комісії. Найперше це стосуватиметься роботи освітніх закладів через складну ситуацію із захворюваністю на Covid-19 серед дітей та високу динаміку госпіталізацій. Він також додав, що хворих дітей уже почала приймати дитяча лікарня на Пилипа Орлика.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина наразі на другому місці за захворюваністю серед областей. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!