Старшокласники на Львівщині зможуть повернутися за парти, але не всі

13167 0
Кожна школа вирішуватиме, у якому форматі навчатися.

Із понеділка, 7 лютого, учні 5-11 класів на Львівщині зможуть повернутися до очного навчання, якщо кількість хворих не перевищує 50%. Початкові школи також продовжать відвідувати навчальні заклади. Таке рішення на засідання сьогодні, 4 лютого, прийняла обласна комісія ТЕБ і НС, повідомив у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови ЛОДА Віталій Загайний.

«Початкова школа та дошкільні продовжують очне навчання. Старша школа не ходить в тому випадку, якщо 50% учнів та педперсоналу є хворі. Рішення приймає безпосередньо адміністрація школи», – каже він.

Водночас, обласна комісія прийняла рішення про дистанційне навчання школярів 5-11 класів у Львові, Червонограді, Стрию та Дрогобичі, оскільки саме в цих містах фіксують високий показник захворюваності на Covid-19. 

Читайте також: Питання дня. Що робити тим, хто був у контакті з хворими на коронавірус

Додамо, що міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення продовжити дистанційне навчання для учнів 5-11 класів у Львові через все ще високий рівень захворюваності. Водночас для відвідування масових розважальних заходів потрібно мати і вакцинацію, і негативний текст. Дитячі розважальні центри зараз не працюють у Львові. Початкова школа продовжує навчатися за рішенням керівника навчального закладу дистанційно чи очно.

Повний перелік обмежеть, які продовжують діяти у Львові наступного тижня, читайте тут.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!