5-11 класи у Львові повертаються до очного навчання

5277 0
Також відновлюють роботу з дотриманням окремого протоколу заклади культури, гуртки та секції.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

У Львові учні середньої, старшої школи, а також позашкілля з понеділка, 22 листопада, відновлюють очне навчання. Про це сьогодні, 19 листопада, повідомив міський голова Андрій Садовий за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС.

«Найважливішим серед рішень є відновлення з понеділка 22 листопада очного навчання у 5-11 класах. Ми прийняли таке рішення після консультацій з медиками. Статистика дитячих захворювань та госпіталізацій пішла на спад. Поки рано говорити, що ми виходимо із цієї хвилі захворювання Covid-19», – каже він. 

Читайте також: «Так вчитись нереально». На Львівщині бракує техніки для вчителів та учнів в онлайн-форматі

Також відновлюють роботу з дотриманням окремого протоколу заклади культури, гуртки та секції. Загалом Львів ще не виходить із «червоної зони». Усі заходи можуть проводити виключно за умови повної вакцинації організаторів та учасників.

Щодо навчання студентів, то рішення про перехід на дистанційне або відновлення очного навчання заклади вищої освіти Львова приймають самостійно. Це залежить від ситуації захворюваністю в кожному виші індивідуально. Попередньо МОН також рекомендувала студентам піти на онлайн-навчання через нову хвилю коронавірусу.

Нагадаємо, у Львові школярі початкової школи цього тижня, 15 листопада, повернулися за парти. Очне навчання в дітей розпочалося після місяця перерви – спершу канікул, а потім й дистанційного навчання. Напередодні Тvoemisto.tv організовувало дискусію, де обговорили з експертами та батьками, за яких умов школи зможуть працювати офлайн та як забезпечити якісний навчальний процес навіть в умовах карантину.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!