На правах реклами

У Львові стартував продаж квартир у нових секціях Avalon Inc. Деталі та умови

4563 0
Нові квартири доступні одразу у двох ЖК: 10а секція ЖК Avalon Zelena Street та 7а секція ЖК Avalon Holiday.
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

У ЖК Avalon Zelena Street на Зеленій у Львові та ЖК Avalon Holiday на вулиці Героїв Майдану в Сокільниках стартував продаж квартир у нових секціях новобудов.

Читайте також: На Зеленій у Львові розпочали продаж квартир у новому ЖК. Візуалізація, ціни, характеристики

«Кожна деталь в ЖК Avalon Holiday продумана так, щоб забезпечити відчуття комфорту і безпеки для майбутніх мешканців. Цілком традиційний підхід до справи у Avalon Inc. Тому життя в цьому житловому комплексі – точно як під час відпуски», – розповідають в компанії.

Архітектура та планування

Основа архітектурної концепції ЖК Avalon Holiday формується з функціонального мінімалізму та легкості геометричних форм, зі світлих фасадів та стриманого декору, з низької поверховості та оздоблення з натурального дерева.

Це затишна, стильна новобудова, споруджена за останніми архітектурними тенденціями.

Площі квартир у 6 та 7 секції ЖК Avalon Holiday:

Із 1-ю спальнею: від 33 до 39 кв. м.

Із 2-ма спальнями: від 57 до 75 кв. м.

Із 3-ма спальнями: 85 кв. м.

Прибудинкова територія. Важливим критерієм вибору квартири є зручно спланована прибудинкова територія. У ЖК Avalon Holiday над простором працюють найкращі ландшафтні дизайнери.

Сучасні велодоріжки, зручний велопаркінг, безкоштовний прокат велосипедів, спортивні майданчики для дітей та дорослих, дитячі ігрові зони чудово сприяють активному відпочинку. Додатковими функціональними перевагами є наявність технічних приміщень для зберігання візочків та велосипедів.

Найголовнішою родзинкою території, якою компанія пишається найбільше, є невеличке озеро, яким будуть ходити човни. Подібну перевагу можливо лише знайти у ЖК Avalon Flex у Львові. Навколо озера також облаштують зручні пішохідні алеї з місцями для відпочинку та барбекю зоною.

Фінансові програми. Розтермінування оплати

На купівлю квартири діють спеціальні ціни – від 14 500 грн/кв. м, що робить помешкання вигідною інвестицією, адже до початку здачі вартість зросте приблизно на 30%. При купівлі житла також доступне розтермінування оплати до другого кварталу 2021 року зі зручним першим внеском – 10% вартості квартири.

Детальніше про можливі пропозиції розтермінування та актуальні об’єкти можна дізнатися на сторінці компанії Avalon Inc. та офісах компанії: просп. Червоної Калини, 60, просп. В'ячеслава Чорновола, 18 (біля McDonald's), вул. Зелена, 204, або за телефоном: 0 800 500 055.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!