Стартап львівських ІТ-фахівців отримав інвестиції у 120 тисяч доларів

17585 0
Propertymate розробляє платформу для агентів з продажу нерухомості, яка дозволяє об'єднувати дані про покупців і нерухомість на ринку.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Стартап Propertymate, заснований в 2018 році львівськими ІТ-спеціалістами Богданом Гнатковським та Софією Вишневською, пройшов до акселераційної програми Techstars Austin. Про це AIN.

У межах програми проєкт отримає 120 тис. доларів інвестицій і 3 місяці менторства. Акселерація стане для Propertymate першим залученням інвестицій.

«У середньому у США, щоб придбати нерухомість потрібно більше 4 місяців, і близько трьох місяців – щоб її продати. Ми створили платформу, яка допомагає агентам робити це за лічені дні», – каже співзасновниця та СOO стартапу Софія Вишневська.

Частина команди, яка зараз налічує 10 людей і розподілена між офісами в Нью-Йорку і Львові, на час програми переїде в техаський Остін.

Додамо, що Propertymate розробляє платформу для агентів з продажу нерухомості, яка дозволяє об'єднувати дані про покупців і нерухомість на ринку. Продукт передбачає, в яких об'єктах клієнти будуть зацікавлені найбільше. Також Propertymate робить інтеграції з популярними сервісами (від Gmail до StreetEasy), які дозволять зручно групувати дані і налаштовувати роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!