Стартує фотоконкурс «Кохання в Твоєму місті». Як взяти участь

2398 0
14 лютого весь світ відзначатиме День закоханих. Львів – місто справжніх почуттів, романтичної атмосфери та затишку. В Особливому місті й кохання теж Особливе. Воно скрізь - у кам'яних обіймах пам'ятників, у майже невидимих тінях Старого міста, і, звичайно ж, у закоханих поглядах.

Саме тому Tvoemisto.tv спільно з готелем Leopolis, медичним центром ОксфордМедікал, а також Планетою кіно IMAX пропонує вам взяти участь у фотоконкурсі "Кохання у Твоєму місті" і поділитися світлинами, на яких вдалось впіймати ту саму мить кохання. 

Взяти участь можуть усі бажаючі. Переможець зможе відвідати СПА-центр у готелі Leopolis, за друге місце учасники конкурсу отримають срібну картку від клініки ОксфордМедікал, за третє - два квитки на кіносеанс у Планеті Кіно IMAX, який обере переможець.

 

Вимоги до фотографій:

Допустима обробка світлини у графічних редакторах лише у колористиці чи контрастності зображення.

Кожен учасник може завантажити на конкурс до трьох фотографій.

Участь у конкурсі проводиться тільки серед зареєстрованих користувачів порталу на сторінці фотоконкурсу.

 Голосування доступне для усіх читачів порталу.

 

До участі у конкурсі не прийматимуться:

* нетематичні фотографії; 

* фотографії без підпису;

* фотографії, що суперечать нормам моралі; 

* чужі фотографії.

З одного комп`ютера можна голосувати лише один раз. „Накручені” голоси будуть анульовані.

 

Отож, прогуляйтесь містом у пошуках відвертих почуттів чи перегляньте свої фотоархіви і, можливо, саме на вашій світлині львів'яни зуміють побачити те саме Кохання.

Взяти участь в конкурсі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!