Розпочався конкурс фотографії «Львів твоїми очима»: умови участі

2540 0
«Центр розвитку туризму» ЛМР анонсує початок конкурсу фоторобіт про Львів та закликає мешканців міста брати в ньому участь.
фото: bookforum.ua, uk.wikipedia.org, 2banana.com

фото: bookforum.ua, uk.wikipedia.org, 2banana.com

ТЕРМІН
Фотоконкурс розпочався 1 листопада і триватиме до 30 листопада (включно).

 

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ   
Конкурс відкритий для осіб, які досягли повноліття на момент подачі фотографій. Співробітники «Центру розвитку туризму Львова», дочірні підприємства та філії, а також їх безпосередні члени сім’ї не можуть брати участі в конкурсі.

 

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ     
Для участі у фотоконкурсі підтвердіть цю форму (https://www.cognitoforms.com/) вказавши своє ім’я, адресу, номер телефону, е-мейл адресу та заголовок фотографії.

 

КАТЕГОРІЇ

1. Історія та архітектура.
2. Гастрономія.
3. Мистецтво і творчість.
4. Духовність і віра.
5. Фестивалі та традиції.
6. Спорт і відпочинок.

 

ВИМОГИ ДО ФОТО

- немає обмеження щодо кількості фотографій від людини;

- фото мають бути в цифровому форматі, зроблені з цифрової камери;

- усі фотографії повинні складати, як мінімум, 5 мегабайт, бути у форматі JPG, і також повинні бути щонайменше 2.000 пікселів у ширину (якщо зображення горизонтальне) або 2.000 пікселів у висоту (якщо зображення вертикальне), 300 dpi;

- фотографії повинні бути зроблені протягом одного року до дати подачі заявки і не нагороджені раніше в інших фотоконкурсах, проведених «Центром розвитку туризму міста  Львова»;

- тільки незначна корекція кольору та обрізання є прийнятними.

«Фотографії повинні бути реальними, і моменти, зафіксовані на них, не застарілими. Ми хочемо побачити Львів вашими очима, а не через фотошоп або інші способи редагування фотографій», – зазначають організатори конкурсу.

 

ЕТАПИ ВІДБОРУ

Конкурс складається з трьох етапів оцінювання. На першому етапі журі оберуть десять фотографій із кожної категорії з усіх прийнятих фоторобіт.  На другому етапі вибрані фотографії будуть опубліковані на сторінці Фейсбуку «Центру туристичної інформації Львова» для публічного голосування. На третьому етапі проводитиметься жеребкування серед усіх фоторобіт з більшістю голосів, які будуть нагороджені І, ІІ й ІІІ місцем. У разі нічиєї, фотографії будуть знову представлені суддям для повторної оцінки. Переможці будуть обрані приблизно 31 грудня 2015 року. Їх повідомлять електронним листом. Рішення суддів є остаточним.

Детальнішу інформацію про фотоконкурс можна знайти за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!