Сьогодні стартував прийом проектів на Громадський бюджет Львова

1453 0
Подавати проекти можна до 15 вересня.

Сьогодні, 15 серпня, у Львові стартував прийом проектів на Громадський бюджет міста. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як проголосувати за проект громадського бюджету у Львові. Інструкція

Прийом проектів триватиме до 15 вересня. Після цього проекти аналізуватимуть та виставлять на голосування львів’ян із 1 до 15 листопада. 

Подати проект можуть особи, які досягли 16 років віку і відповідають одному з критеріїв:

  • Особа зареєстрована у Львові, Винниках, Рудному чи Брюховичах і можуть це підтвердити паспортом або карткою львів’янина.
  • Підприємство, установа чи організація, де працює людина, зареєстроване у Львові.
  • Особа навчається у Львові, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.
  • Особа має у праві власності нерухомість у Львові.
  • Особа народилася у Львові.

Проекти, як і раніше, поділяються на великі та малі, а також за категоріями: «Освітні та медичні» та «Інші». Подати проект можна онлайн на сайті Громадського бюджету авторизувавшись за допомогою BankID або ЕЦП або через будь-який Центр надання адміністративних послуг. Кожен може подати один малий та один великий проект. Проекти, які отримають найбільшу підтримку мешканців, реалізують у 2020 році.

Додамо, що загалом за попередні три роки у проектах Громадського бюджету перемогло 159 проектів на загальну суму 81 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!