Стартувала онлайнова трансляція концерту Джамали у Львові

7067 0
Сьогодні, 28 червня, Джамала виступить у рамках джазового фестивалю Alfa Jazz Fest. Співачка стане першою українською виконавицею, яка виступить на головній сцені фестивалю. Більше того, саме у Львові Джамала представить унікальну концертну програму.
фото: varosh.com.ua

фото: varosh.com.ua

Спеціально для фестивалю Джамала підготувала унікальну програму, яка отримала назву «The Soul of Jamala». Виступ співачки буде складатися з двох відділень. У першому – Джамала, в супроводі джазового квартету, виконає авторські композиції різних років, джазові стандарти та кримськотатарські народні пісні, а в другому - пісні з нового альбому «Подих» (2015). Програма «The Soul Of Jamala» буде виконана єдиний раз на Alfa Jazz Fest – 2016. 

Для тих, хто не зможе потрапити на концерт відбуватиметься онлайн трансляція, переглянути яку можна на головній сторінці ;Tvoemisto.tv або за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!