Стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників

2968 0
Всі електронні кабінети, створені у попередні роки, видалені.
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Сьогодні, 2 липня, почалася реєстрація електронних кабінетів вступників – вона буде відкрита до 18-ї години 25 липня. З 12 липня через кабінети можна буде подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня.

Читайте також: Як подати документи на бакалаврат. Інструкція

Цього року заяви в електронній формі мають подавати вступники на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування, а також молодшого спеціаліста на базі 11 класів.

Для реєстрації потрібно зайти на сторінку https://ez.osvitavsim.org.ua/ та вказати таку інформацію:

  • Адреса електронної пошти – вона буде логіном для входу в кабінет (важливо: використовуйте пошту, до маєте доступ та яка не заборонена на території України)
  • Пароль та підтвердження паролю – не менше 6 символів (обов’язково запам’ятайте пароль)
  • Дані сертифікату ЗНО: номер (7 цифр), пін-код (4 цифри) та рік отримання
  • Дані атестата про повну загальну середню освіту: серія (2 літери), номер (8 цифр), середній бал.

Читайте також: Як подати документи на магістратуру. Інструкція

Докладна інструкція з реєстрації кабінету доступна за цим посиланням, а також можна переглянути відео-інструкцію https://youtu.be/L1Rjqx8TjPI

На сторінці реєстрації наголошується, що всі електронні кабінети, створені в 2016-2017 роках, видалені. Тож якщо вступник раніше вже реєстрував кабінет, але цього року планує вступати знову, то йому потрібно заново пройти процедуру реєстрації.

Нагадаємо, що 2 липня в Україні стартувала вступна кампанія 2018.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!