Почалася реєстрація на новий безкоштовний онлайн-курс з англійської

9183 0
Онлайн-курс «Англійська для ділового спілкування» дасть змогу розвинути необхідні навички англійської, що стануть у нагоді при пошуку роботи.
фото: interneate.com

фото: interneate.com

Оскільки англійська на робочому місці відрізняється від повсякденної та розмовної, то цей безкоштовний онлайн-курс розробили для тих, хто вивчає англійську і зацікавлений у вдосконаленні своїх мовних навичок для здобуття кращої роботи. «Він також підійде молодим спеціалістам на початку їхньої кар’єри, які прагнуть покращити свою англійську», – інформують розробники із Британської Ради в Україні.

У рамках курсу учасники щотижня вивчатимуть аспекти використання англійської у діловому спілкування. Навчання передбачає перегляд відео та прослуховування аудіо людьми, які

шукають роботу;

готуються до співбесід;

проходять співбесіди;

розпочинають роботу на новому місці;

працюють із новими колегами.

Курс «Англійська у діловому спілкуванні» забиратиме до двох годин на тиждень. Він передбачає можливість прослуховування матеріалу будь-який час. Короткі тести та дискусії допоможуть визначити свій рівень та практикувати англійську.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!