Стартувала реєстрація на додаткову сесію ЗНО-2020

1580 0
Цього року додаткова сесія розпочнеться 24 липня тестуванням з фізики.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

25 травня розпочалася реєстрація для участі в додатковій сесії ЗНО. Вона триватиме до 9 червня. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Читайте також: Сесію у вишах можуть провести дистанційно

Право на реєстрацію в цей період мають абітурієнти, які:

  • не змогли зареєструватися під час основного періоду реєстрації і проживають (перебувають) на території, на якій у порядку, визначеному законодавством, встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану;
  • брали участь в антитерористичній операції та/або у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, або належать до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні в основний період;
  • проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, або переселилися з них та не зареєструвалися в основний період реєстрації;
  • за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах;
  • мають складати державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання, але через поважні причини не змогли зареєструватися в основний період реєстрації (такі особи реєструються для участі в додатковій сесії лише з навчальних предметів, з яких їм будуть зараховані результати зовнішнього оцінювання як оцінки за державну підсумкову атестацію).

Щоб зареєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО, потрібно правильно обрати категорію, створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

Перелік документів:

  • реєстраційна картка, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися»;
  • заява для участі в додатковій сесії;
  • засвідчена копія паспорта громадянина України;
  • засвідчена копія документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).
  • за потреби інші документи (медичний висновок про створення про створення особливих умов для проходження ЗНО, копію документа про зміну імені/прізвища, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих іноземною мовою для реєстрації).

Читайте також: Коли проведуть ЗНО-2020. Дати та предмети

Цього року додаткова сесія розпочнеться 24 липня тестуванням з фізики, 28 липня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з математики, 29 липня – з іспанської мови, 30 липня – з французької мови, 31 липня – з німецької мови, 3 серпня – з англійської мови, 4 серпня – з української мови і літератури, 5 серпня – з біології, 6 серпня –  з історії України, 7 серпня – з географії. Завершиться додаткова сесія 10 серпня тестуванням з хімії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!