Політична реклама

Стартувало голосування за найкращу кав’ярню Львова

1136 0

В рамках проведення у Львові V міського свята кави «На каву до Львова», на сайті свята розпочалося голосування за найкращу кав’ярню міста. Протягом 5-ти днів кожен може обрати улюблену кав’ярню серед учасників V Міського свята «На каву до Львова», інформує прес-служба Львівської міськради.

Голосування триватиме до 17.00 год 25 вересня. Результати буде оголошено на головній сцені Свята кави «На каву до Львова» на площі Ринок (північна сторона).

Цього року учасниками голосування та Кавового туру є: «Kredens Cafe», «Кафе №1», «Мапа», «Вірменка», «Чарівний ліхтар», «Gloria Jeans Coffee», «Штука», «На бамбетлі», «Філіжанка», «Галка», «Меделін», «Black Coffee», «Bianco Rosso», «Віденські булочки».

Інтернет-голосування є частиною загальних виборів Найкращої кав’ярні – щорічної традиції Свята кави.

Переможець у головній номінації «Найкраща кав’ярня» набирає голоси у трьох формах:

голосування на сайті фестивалю, що стартував 20 вересня та триватиме до 26 вересня (30%)

голосування у самих кав’ярнях з допомогою бюлетенів (50%)

вибір кавових Короля та Королеви (20%).

Голосування з допомогою бюлетенів у кав’ярнях розпочнеться 23 вересня та буде тривати до 25 вересня. Особливістю цьогорічного бюлетневого голосування є те, що серед усіх, хто віддасть голос за будь-яку кав’ярню-учасницю буде розіграно авіа-переліт до Туреччини від Авіакомпанії «Турецькі авіалінії». Розіграш відбудеться 25 вересня на головній сцені V Міського свята «На каву до Львова».

«З 23 вересня в усіх кав’ярнях-учасницях будуть встановлені скриньки для голосування, куди можна буде кинути бюлетень та віддати голос за найкращу каву.

В останній день свята, 25 вересня, на головній сцені буде лотерея за корінцями від лотерейних квитків, головним призом яких буде подорож, яку подарує «Свято кави» та «Турецькі авіалінії» до Стамбулу. Переможець зможе поїхати в Стамбул, спробувати справжню турецьку каву. Це головний приз. Також будуть призи від партнерів свята», - розповів організатор V Міського свята кави «На каву до Львова» Андрій Сидор.

 

-
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!