Стартував онлайн-продаж квитків на фестиваль «Країна Мрій» у Львові

3284 0
10-11 жовтня Львів вкотре прийматиме найбільший український етно-фестиваль – «Країну мрій». Мистецьке дійство відбудеться на свято Покрови просто неба – в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай». Наразі же стартував продаж квитків на обидва дні фестивалю.
фото: прес-служба Олега Скрипки

фото: прес-служба Олега Скрипки

«Ми приурочуємо «Країну мрій» до свята Покрови – це козацьке свято. Козацька велич зараз відроджується в Україні, цей козацький дух зараз нам дуже потрібен, щоб перемогти ворога, а козацька пісня вкрай важлива і має високу стратегічну і політичну роль», – розповів Олег Скрипка, музикант, ідейний натхненник фестивалю «Країна Мрій».

Вже втретє  осіння «Країна Мрій» розгорне мистецькі крила на численних сценах, майданчиках та алеях Львова. Автентичною музикою львів’яни та гості міста будуть насолоджуватися упродовж двох фестивальних днів на Головній музичній сцені, Танцювальних майданчиках, Сцені сучасної бандури та у Кобзарській майстерні.

Читайте також: Хто завітає у «Країну мрій» до Львова. Програма фестивалю

Традиційно «Країна мрій» збере кращих українських музикантів на втіху поважній публіці, яка цінує традиції, готова до сучасного поєднання фольклору і року, джазу та електронної музики. Олег Скрипка та ЛеГранд оркестр, ТНМК&Веселі Вуйки, Пікардійська Терція, ТарТак & Астарта, Атмасфера, Флайза, Джалапіта, Бурдон.  Та ще багато артистів, які співатимуть на теренах осінньої «Країни Мрій» у Львові.

Придбати квитки вартістю 30-75 грн онлайн вже можна і на перший і на другий дні фестивалю.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!