Стартував попередній продаж залізничних квитків на Новорічні свята

3215 0
«Укрзалізниця» відкриває попередній продаж квитків на передноворічні дати.
фото: promin.cv.ua

фото: promin.cv.ua

Вже сьогодні, 14 листопада (за 45 діб), можна придбати проїзні документи на популярну для виїзду на відпочинок дату – 28 грудня 2016 року. Наразі на найбільш затребувані напрями, зокрема, на західний, наявні квитки на всі поїзди внутрішнього далекого сполучення. Про це «Укрзалізниця» повідомляє на офіційній сторінці у Facebook.

Вже завтра, 15 листопада, буде відкрито попередній продаж квитків на 29 грудня, а післязавтра – на «найгарячіший» для залізничників день – 30 грудня.

Додамо, у цьому році ПАТ «Укрзалізниця» традиційно призначатиме додаткові поїзди у популярних напрямках на новорічні та різдвяні свята, відповідно до попиту пасажирів. Наприклад, у минулому році на зимові свята було призначено 36 додаткових поїздів, які здійснили понад 250 рейсів.

ПАТ «Укрзалізниця» звертається до пасажирів з проханням планувати свої новорічні подорожі та купувати квитки заздалегідь.

Читайте також: Українці зможуть купувати квитки на поїзд через смартфон. Інструкція

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!